Menu Sluiten

Het Koor

Vanaf 1 maart 2024 hebben wij een tijdelijke ledenstop. Via “Info nieuwe leden” aan de rechterkant kan je jezelf wel alvast inschrijven waarbij wij na medio juni contact met je opnemen. Dit i.v.m. voorbereidingen op onze bijzondere optredens op 15 juni EN 16 juni in Corrosia Almere Haven!

Het koor staat open voor enthousiaste mannen en vrouwen die zingen leuk vinden. Remix telt momenteel zo’n 55 leden. De stemverdeling is het mooist bij 25% mannen en 75% vrouwen.
De repetities vinden plaats in “De Glasbak”-Theater & Cultuur Centrum aan de Lierstraat 21 in Muziekwijk Almere-Stad .
We repeteren op de dinsdagavond. Omdat we graag echt om 20.00 uur willen beginnen, vragen we iedereen op tijd aanwezig te zijn. We gaan door tot 22.15 uur en er is een pauze van 21.00 tot 21.15 uur. We zingen het hele jaar door, met uitzondering van 5 of 6 weken zomerstop en tussen Kerstmis en Oud- en Nieuwjaar.

Lidmaatschap
Wil je lid worden of een keer vrijblijvend komen kijken en/of meezingen, dan kun je een mailtje sturen naar de ledenadministratie.

Wij kunnen ons voorstellen dat je niet weet welke partij in het koor je moet zingen. Je krijgt daarom een stemtest bij de dirigent als je besluit lid te willen worden. Wij hebben met ons koor in de loop van de tijd een bepaald niveau opgebouwd wat we graag willen behouden. Mocht uit de stemtest blijken dat je moeite hebt om de juiste toon vast te houden, dan kan dit helaas leiden tot een negatief besluit. Voor ondersteuning in elke vorm kan je altijd terecht bij de dirigent.