Menu Sluiten

De Presentatiecommissie

Dag allemaal,

Wij willen ons als presentatiecommissie graag aan jullie voorstellen. De commissie bestaat uit: Katja Laseur (alt), Jean Hofman (bas) en Miriam Janssen (sopraan). We houden ons bezig met kleding, accessoires en opstellingen voor onze optredens met af en toe een kleine beweging. Zowel voor de kleding als voor de opstellingen proberen wij zoveel mogelijk rekening te houden met de wensen die we terug horen vanuit het koor.

We hebben een zeer beperkt budget dus is onze basis qua kleding zoals die bekend is bij iedereen. Een volledig witte basis en een volledig zwarte basis. Er was al een mooie basis qua opstellingen gemaakt. Wij willen daar graag mee verder om tot een aantal vaste opstellingen te komen. De overgangen tussen de nummers zouden wij graag wat soepeler willen laten verlopen.

Om voor alle koorleden de communicatie duidelijk te houden kunnen jullie met vragen en opmerkingen terecht bij Regina. We zouden het waarderen als er dingen onduidelijk zijn of je kunt je niet vinden in onze beslissingen, dat er via Regina met ons overlegd wordt en niet tussen de koorleden onderling. Zodat er geen ruis is tijdens het oefenen. Je kan contact opnemen met de presentatiecommissie via een mail.

Groetjes van de presentatiecommissie