Menu Sluiten

De Organisatiecommissie

Eerst maar even voorstellen:

De organisatiecommissie bestaat uit sopraan Bianca Rietbergen (links op de foto), sopraan Anna Ernst (midden) en alt Marijke Buys (rechts). De organisatiecommissie houdt zich bezig met het organiseren van optredens voor popkoor Remix. Het streven is om ongeveer 5x per jaar op te treden en om 1x per twee of drie jaar een groot optreden te organiseren.

We proberen altijd minimaal 1x per jaar op te treden in Almere om zo het koor te presenteren aan het Almeerse publiek. Wij hopen dat onze enthousiaste optredens ervoor zorgen dat nieuwe leden (ook graag mannen!) zich aanmelden bij ons koor.

De overige optredens vinden ergens anders in Nederland plaats, bijvoorbeeld in Amsterdam (Paradiso), Rotterdam, Hengelo, Medemblik, Katwijk etc. In 2017 hebben we zelfs in Londen opgetreden!

Onze doelstelling is om in te schrijven voor diverse festivals en optredens waarbij we het wedstrijdelement niet schuwen. Mochten jullie op de hoogte zijn van een leuk optreden of festival of heb je andere leuke idee├źn mail dan naar de Organisatiecommissie.